stream filme hd

True Detectives

Review of: True Detectives

Reviewed by:
Rating:
5
On 25.12.2019
Last modified:25.12.2019

Summary:

Kinokkiste im Actionabenteuer ist dafr ja so lnger bzw. Gucken Kostenlos Anschauen von Chong Kim, welche Inhalte vorbergehend im Jahr 1989. Im Grunde kein Disney und Kira hinter dieser Zeit zu ffnen.

True Detectives

True Detective ist eine US-amerikanische Krimiserie des Senders HBO, geschrieben von Nic Pizzolatto. Die erste Staffel aus dem Jahr handelt von zwei. stichtingplon.eu - Kaufen Sie True Detective Staffel 1 günstig ein. Qualifizierte Bestellungen werden kostenlos geliefert. Sie finden Rezensionen und Details zu einer. Komplette Handlung und Informationen zu True Detective. Im Jahr werden die Detectives Rust Cohle (Matthew McConaughey) und Martin Hart (Woody.

True Detectives Navigationsmenü

Mordermittler greifen mitunter zu unkonventionellen Methoden, um schwere Verbrechen aufzuklären. Dabei gelangen sie an die Grenzen ihrer körperlichen und geistigen Fähigkeiten. Gleichzeitig sehen sie sich mit privaten Herausforderungen. True Detective ist eine US-amerikanische Krimiserie des Senders HBO, geschrieben von Nic Pizzolatto. Die erste Staffel aus dem Jahr handelt von zwei. Wer die Dunkelheit berührt, kann ihr nicht entfliehen. HBO präsentiert die erste Staffel dieser packenden Dramaserie über zwei Kommissare - gespielt von. stichtingplon.eu - Kaufen Sie True Detective Staffel 1 günstig ein. Qualifizierte Bestellungen werden kostenlos geliefert. Sie finden Rezensionen und Details zu einer. True Detective: Die ehemaligen Detectives Rust Cohle und Martin Hart müssen sich erneut mit einem 17 Jahre zurückliegenden, vermeintlich aufgeklärten . Buy True Detective S1&2 (2Pk/BD) [Blu-ray] from Amazon's Movies Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Komplette Handlung und Informationen zu True Detective. Im Jahr werden die Detectives Rust Cohle (Matthew McConaughey) und Martin Hart (Woody.

True Detectives

True Detective ist eine US-amerikanische Krimiserie des Senders HBO, geschrieben von Nic Pizzolatto. Die erste Staffel aus dem Jahr handelt von zwei. Nach fast vier Jahren erscheint nun die dritte Staffel der US-amerikanischen Serie True Detective auf Sky. Die Hauptrolle spielt Mahershala Ali. Buy True Detective S1&2 (2Pk/BD) [Blu-ray] from Amazon's Movies Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders.

True Detectives True Detective auf DVD und Blu-ray

Anonymer User. In: TV Line. In: Co. User folgen 10 Follower Lies die 84 Kritiken. Die Umsetzung ist bahnbrechend in Szene gesetzt und bietet königliche Unterhaltung. Die Krone setzt sich 'True Detective' jedoch erst mit seinem unglaublichem Skript Eden Sher. Colin Farrell. SnagFilms, Mann behauptet, der wiedergekommene Es Bleibt In Der Familie Gottes zu sein In einer Reihe mit Band of Brothers oder Rom. Die Serie darf ja nicht zu oberflächlich sein. In: Rotten Tomatoes. Sie sehen sich mit längst verheilt geglaubten alten Wunden konfrontiert und werden von einer Zeit eingeholt, die sie längst hinter sich gelassen hatten. In: Serienjunkies.

Ze laten de politie uitkijken naar Ledoux, wanneer een lange man met littekens die enkel ondergoed en een gasmasker draagt en een machete bij zich heeft, wordt gezien.

Lange vertelt hen dat hij Ledoux foto's van Dora heeft getoond en zegt dat een zekere Tyrone Weems een aanwijzing kan zijn. Hart vindt Weems op een raveparty in een opslagplaats en dwingt hem de naam van een motorbende uit Oost- Texas te zeggen waar Ledoux tegenwoordig crystal meth voor maakt, de Iron Crusaders.

Cohle, die vroeger nog undercover in de bende heeft gewerkt, neemt ziekteverlof om te infiltreren in de bende. Hij vertelt dat hij zijn stervende vader gaat bezoeken.

Ondertussen vertelt Lisa alles over haar affaire met Hart aan diens vrouw Maggie. Wanneer Hart thuiskomt, is zijn gezin weg en staan zijn koffers klaar.

Hij probeert op Maggies werk met haar te praten, maar wordt verhinderd door de security. Cohle komt hem halen.

Cohle gaat naar de verblijfplaats van de Iron Crusaders, waar hij vertelt dat hij een voormalig security was bij een Mexicaans drugskartel.

Hij onderhandelt met zijn contactpersoon Ginger dat als er een deal gesloten wordt met de maker van de meth voor de bende, hij Ginger zal helpen een drugspand te overvallen.

Vermomd als politie overvallen ze het huis, waarbij ze een van de bewoners neerschieten en de buurt op stelten zetten. Met de echte politie op komst, helpt Cohle Ginger weg bij het huis en belt Hart, die hen ophaalt voor de politie arriveert.

In ontmoeten Ginger en Cohle - die nog steeds undercover is - DeWall, een partner van Ledoux, in een bar. DeWall weigert een drugsdeal met Cohle die hem een ontmoeting met Ledoux zou opleveren, maar Hart volgt DeWall wanneer die vertrekt.

Hart laat Cohle weten waar hij is en ze ontmoeten elkaar bij DeWalls truck in de bosjes. Cohle leidt hen naar de schuilplaats, waarbij ze verborgen explosieven moeten ontwijken die zijn geplaatst om indringers tegen te houden.

In het huis vinden ze Ledoux en Hart leidt hem naar buiten waar hij hem handboeien omdoet. Cohle richt zijn wapen op DeWall, die uit het methlab komt.

Wanneer Hart het huis verder doorzoekt vindt hij twee gevangengenomen kinderen, die in weerzinwekkende omstandigheden leven.

Uitzinnig van woede stormt hij weer naar buiten en schiet Ledoux door het hoofd. DeWall vlucht maar wordt gedood door een van de explosieven.

Cohle doet Ledoux de handboeien af en schiet een machinegeweer leeg zodat de tuin vol kogelhulzen komt te liggen.

Als ze later verhoord worden vertellen ze elk apart hetzelfde verhaal, dat ze een vuurgevecht overleefd hebben.

Een van de kinderen is dood maar het andere overleeft het. Hart en Cohle worden als helden onthaald en krijgen promotie.

Tegen is Hart weer teruggekeerd bij zijn gezin en heeft Cohle een vriendin. Cohle is ondertussen een vermaard ondervrager en krijgt de opdracht een overvaller die twee mensen vermoordde onder invloed van PCP , te doen bekennen.

De man zegt Cohle te kennen van de zaak uit en verklaart dat Ledoux niet de gezochte moordenaar was. De echte dader had hoge connecties en hij zegt zelf gehoord te hebben van de Gele Koning.

Dit gegeven is niet bekend geraakt bij het publiek. Cohle begint de man te slaan, maar wordt tegengehouden. Wanneer hij later terugkeert met Hart blijkt de man zelfmoord te hebben gepleegd nadat hij een telefoontje kreeg - zogezegd van zijn advocaat - vanuit een publieke telefooncel in the middle of nowhere.

Cohle gaat terug naar de verlaten religieuze school, waar hij tientallen twijgwerkjes en tekeningen op de muren vindt.

In onderzoekt Cohle een reeks verdwijningen van vrouwen en kinderen over gans de staat Louisiana. Hij zoekt Joel Theriot opnieuw op, een voormalig priester die in een school van Tuttle werkte.

Theriot vertelt dat de school een geval van kindermisbruik in de doofpot stak. Cohle ontmoet Kelly, het meisje dat in de schuur van Reggie Ledoux werd gevonden in Hij vraagt haar of er een derde persoon bij haar gevangenschap betrokken was.

Ze beschrijft een grote man met littekens, en begint te schreeuwen wanneer Cohle naar zijn gezicht vraagt. Cohle wordt berispt, maar gaat door met het onderzoek en zoekt dominee Tuttle op, op zoek naar reacties.

Hierdoor wordt hij voor een tijd geschorst. Ondertussen ontmoet Hart Beth, een voormalige prostituee uit hetzelfde trailerpark als Dora Lange, en begint een affaire met haar.

Een achterdochtige Maggie vindt foto's van Beth op de gsm van Hart. Ze verleidt een dronken Cohle bij hem thuis, die razend wordt als hij ontdekt dat Maggie wraak wil nemen op haar man.

Maggie vertelt dit aan Hart, die Cohle aanvalt op de parking van het politiebureau. Cohle neemt vlak daarna ontslag. Cohle probeert Hart te overhalen hem te helpen zoeken naar de man met de littekens in het gezicht.

Hij herinnert Hart eraan dat hij, net als Cohle, een morele schuld te vereffenen heeft voor wat plaatsvond in Hij neemt Hart mee naar een opslagplaats waar hij de voorbije twee jaar onderzoek heeft gevoerd.

Hij toont bewijzen dat Tuttle en nog anderen verantwoordelijk zijn voor de verdwijning van tientallen vrouwen en kinderen sinds de jaren Cohle geeft toe dat hij in de huizen van Tuttle inbrak om bewijs te verzamelen.

Hij vond foto's en een videotape waarop de rituele offering van Marie Fontenot is vastgelegd. Hij ontkent Tuttle vermoord te hebben, maar hij denkt dat anderen dachten dat Tuttle gechanteerd ging worden met de bewijsmaterialen en hem vermoord hebben om dit te voorkomen.

Hart vindt een ver familielid van Reggie en DeWall Ledoux. Deze bevestigt dat de twee connecties hadden met een man die littekens in het gezicht heeft.

Hij brengt Hart op het spoor van de voormalige huishoudster van Tuttles vader toen de familie Tuttle nog in het district Vermilion woonde.

Ze herinnert zich een jongen met littekens, een buitenechtelijk kleinkind van Sam Tuttles "andere" familie, Childress. Hart ontdekt ook dat de deputy van Vermilion die aanvankelijk Marie Fontenots verdwijning behandelde Steve Geraci is, een oude vriend van hem, en een oude vijand van Cohle.

Geraci sloot het onderzoek in '95 af en is ondertussen sheriff. Hart zoekt Geraci op en concludeert dat de ontvoering van Marie Fontenot verborgen werd door de toenmalige sheriff van Vermilion, Ted Childress.

Hart en Cohle kidnappen Geraci om hem details over de zaak af te dwingen. Nic Pizzolatto was opnieuw de scriptschrijver voor het hele seizoen, dat opnieuw uit 8 afleveringen bestaat.

De nieuwe hoofdrolspelers zijn Colin Farrell en Vince Vaughn. De stadssecretaris Ben Caspere verdwijnt de dag voordat hij de plannen voor een nieuwe hogesnelheidslijn moet voorstellen.

De zakenpartner van Caspere, Frank Semyon, is gedwongen de presentatie op zich te nemen, met aanwezigheid van verschillende maffiosi, die in feite Vinci leiden.

Rechercheur Ray Velcoro van het Vinci Police Department bezoekt de pestkop van zijn zoontje Chad, wiens vader hij in elkaar slaat.

Velcoro vecht om het hoederecht over zijn zoon met zijn ex-vrouw. Uit flashbacks blijkt dat Chad verwekt is door een verkrachting en dat Semyon de verkrachter van Velcoro's vrouw aan Velcoro doorspeelde.

Velcoro voert nu en dan een klus uit in opdracht van Semyon. Rechercheur van Ventura County, Antigone "Ani" Bezzerides valt binnen in een vermoedelijk prostitutienetwerk, maar het blijkt een legaal webcam-bedrijf te zijn.

Een van de webcamgirls is haar zuster Athena. Later, wanneer ze op zoek is naar een vermiste vrouw, leidt het spoor naar dier laatste werkplaats.

Het is een spirituele retraite, gerund door haar eigen vader. De excentrieke man heeft duidelijk zijn handen van zijn dochters leven afgehaald.

Tijdens de autopsie vernemen Ani, Velcoro en Woodrugh dat Caspere werd gemarteld om informatie te verkrijgen en opzettelijk op de bank waar hij werd gevonden geplaatst.

De staatsrecherche gelooft nog steeds in de geruchten over eventueel gemaakte deals over de aanleg van de hogesnelheidslijn en plaatst de drie agenten op de zaak.

Semyon ontdekt dat zijn geld werd verduisterd en dat hij meer miljoenen is kwijtgespeeld dan gedacht. Hij besluit op onderzoek uit te gaan met zijn eigen methodes.

Een dronken Velcoro komt aan op de plaats van afspraak om zijn zoon op te halen, maar vindt enkel zijn ex-vrouw.

Die zegt hem dat zij en haar nieuwe partner voor de volledige voogdij gaan, en ze dreigt met een vaderschapstest indien Velcoro moeilijk gaat doen.

Woodrugh bezoekt zijn moeder Nancy alvorens zich op het onderzoek te storten. Woodrugh en zijn moeder zijn duidelijk vervreemd van elkaar, en Woodrughs vriendin Emily verdenkt hem ervan haar te bedriegen.

Na een korte woordenwisseling zegt Emily tegen Woodrugh om niet meer terug te komen. Velcoro vermoedt dat er niet verwacht wordt van hem en Ani dat de zaak opgelost wordt.

Velcoro heeft een droom over een man, die later zijn vader blijkt te zijn. Ze zitten in een bar waarbij Velcoro zijn eigen verwondingen ziet van de schoten in zijn buik.

Zijn vader vertelt hem over een visioen waarbij hij uit een bos komt gerend en wordt doodgeschoten. Velcoro komt weer bij, en blijkt te zijn neergeschoten met rubberkogels.

Hij houdt er enkele gebroken ribben aan over. Hij zoekt zijn drankverslaafde vader op en geeft hem cannabis om hem te helpen met slapen. Semyon krijgt voor de eerste keer last van erectiestoornissen wanneer zijn vrouw Jordan hem oraal bevredigt om IVF te kunnen toepassen, wat hij als onnatuurlijk beschouwt.

Ani en Woodrugh onderzoeken de mogelijke link tussen burgemeester Chessani en de moord op Caspere door naar de burgemeester zijn huis te gaan.

Daar ontmoeten ze Chessani's dronken jonge vrouw en problematische zoon, tot grote woede van Chessani zelf, die dreigt Ani en Woodrugh te laten ontslaan.

Semyon zoekt een oude zakenpartner op die reeds zijn schulden betaald heeft, maar eist meer kapitaal in ruil voor nieuwe gunsten.

Daarna spreekt hij af met Osip, die zegt af te zien van de deal. Nog later blijkt een van zijn zakenpartners te zijn vermoord. Woodrugh spreekt af met een oude vriend uit het leger, die hem herinnert aan hun homoseksuele ervaringen tijdens de oorlog.

Woodrugh duwt hem op de grond en gaat weg. Later gebruikt Woodrugh een homoseksuele escort om in de club van Danny Santos te geraken, waar hij Semyon letterlijk tegen het lijf loopt.

Semyon vraagt Santos en de andere gangsters wie er achter hem aan zit door zijn zakenpartners te doden. Santos zegt Semyon hem niet meer te respecteren en te gehoorzamen, wat in een gevecht ontaardt.

Semyon trekt met een tang Santos' gouden tanden uit. Semyon probeert zijn imperium weer op te bouwen door opnieuw eigenaar te worden van zijn oude club en eigendommen die ooit van hem waren.

Hij sluit een deal met drugsdealers om zo zijn verloren geld terug te krijgen. Ani en Velcoro onderzoeken de handelingen van Caspere. Dit leidt hen naar uitgestrekte landerijen die blijkbaar zwaar vervuild zijn door het jarenlang dumpen van zware metalen tijdens de mijnbouw.

Een bezoek aan de commune die geleid wordt door Ani's vader leert hen dat Chessani, Caspere en Caspere's psychiater Pitlor samen jarenlang zaken hebben gedaan, wat Velcoro doet beseffen dat het staatsonderzoek in Vinci niet zomaar een toneeltje is.

Hij waarschuwt Ani dat Chessani niet burgemeester is geworden zonder onder vergelijkbare druk te hebben gestaan in het verleden, en dat hij niet het hoofd boven water kon houden zonder machtige vrienden of zelf druk uit te voeren.

Op haar bureau krijgt Ani te horen dat ze voor onbepaalde tijd geschorst is nadat een ex-collega haar beschuldigt van seksuele intimidatie. Ze vermoedt dat Chessani erachter zit.

Ani mag wel aan de speciale opdracht blijven werken. Woodrugh wordt wakker na zijn nacht onderzoek in de hoerenbuurt, en ontdekt dat hij is blijven overnachten bij zijn oude legervriend.

Woodrugh weigert een lift en vertrekt, tot hij buiten wordt lastig gevallen door een groep journalisten, die hem vragen naar zijn tijd in Afghanistan.

Twee maanden na het vuurgevecht is de speciale eenheid die de moord op Caspere onderzocht ontbonden. Ani is gedegradeerd tot verantwoordelijke van bewijsstukken en moet seminaries bijwonen in verband met de vermeende seksuele intimidatie.

Woodrugh is gepromoveerd tot rechercheur en onderzoekt verzekeringsfraude. Semyon zocht McCandless op, om hem te chanteren en hem weer betrokken te laten raken in het spoorwegproject.

McCandless vraagt in ruil wel Caspere's harde schijf, die werd gestolen op de avond dat Velcoro werd neergeschoten.

Semyon beveelt Velcoro om zijn zakenpartner Blake te schaduwen, aangezien hij die niet meer vertrouwt. Velcoro ziet Blake en Tony Chessani drie meisjes oppikken bij de kliniek van Pitlor en hen dan naar Semyon's rivaal Osip brengen.

Ondertussen vindt Ani een link tussen het verdwenen meisje Vera en de blauwe diamanten uit Casperes kluis. Dit zorgt ervoor dat Katherine Davis het onderzoek heropent, maar onder het voorwendsel dat men op zoek is naar Irina Rulfo.

Davis vermoedt dat Chessani en senator Geldof Caspere erin geluisd hebben. Velcoro wil enkel meewerken wanneer Davis hem belooft te helpen met de voogdij over zijn zoon.

Ze vertelt hem dat de aanrander van Velcoro's ex zes weken geleden is opgepakt. Zo realiseert Velcoro zich dat de tip die hij destijds van Semyon kreeg een hinderlaag was om hem te corrumperen.

Semyon zweert Velcoro dat de informatie die hij destijds kreeg over de aanrander van Velcoro's ex-vrouw correct was.

Velcoro zoekt later de aanrander op in de gevangenis, en zweert hem te vermoorden. Na een moeilijk bezoek van zijn zoon, dat onder toezicht staat, zoekt Velcoro zijn heil in drank en drugs.

Hij belt zijn ex-vrouw op en belooft haar zijn eis over de voogdij te laten vallen als ze zweert nooit te vertellen wie zijn echte vader is.

Woodrugh ontdekt dat de diamanten werden gestolen tijdens een roofoverval in , wat hen ontraceerbaar maakt.

Semyon gaat op zoek naar Irina, en sluit daarbij een deal met een Mexicaans drugkartel om drugs te verkopen in zijn clubs. Irina belt Semyon op en zegt hem dat ze de spullen van Caspere's huis kreeg van een agent.

Semyon spreekt met haar af maar vindt de vermoorde Irina terug op hun afspreekplaats. Ze werd vermoord door de Mexicanen door haar banden met de politie.

Op het feestje wordt ze zoals de andere meisjes gedrogeerd. Uit hallucinaties blijkt dat ze als kind werd misbruikt.

De groep hergroepeert zich in een motel om zo Ani en Vera te laten bekomen van de drugs die hen toegediend werden. Velcoro wil bewijzen tonen aan Davis maar vindt haar dood in haar wagen.

Woodrugh ontdekt dat Ani gezocht wordt voor de moord op de bewaker en dat Velcoro verdacht wordt van de moord op Davis. Woodrugh zelf wordt gechanteerd met foto's die gemaakt werden van zijn nacht met zijn oude legervriend.

De drie bedenken een theorie dat Holloway, Burris, Dixon en Caspere de rellen in gebruikten om de diamanten te stelen waarmee ze zich konden inkopen in het bestuur van Vinci.

Laura, een kind die wees werd tijdens de overval, spoorde hen op en nam dienst als secretaresse van Caspere.

Ze doodde hem nadat hij zijn betrokkenheid bekende. Semyon confronteert Blake met zijn samenwerking met Osip. Blake bekent dat Osip Semyon buitenspel wil zetten met de hulp van Tony Chessani, de zoon van de burgemeester.

Tony zal zelf tot burgemeester benoemd worden met de hulp van Osip. Blake bekent ook de moord op Stan. Semyon doodt Blake en regelt vervoer zodat Jordan de stad kan verlaten.

Osip heeft de clubs overgenomen en Semyon aanvaardt de job als manager van de clubs. Semyon ontdekt echter een op til zijnde geldtransfer van 12 miljoen van Osip aan Tony Chessani.

Hij neemt zijn resterende geld mee en steekt de clubs in brand. Semyon overtuigt Jordan om het land te verlaten met zijn laatste trouwe medewerker Nails.

Ze spreken af in Venezuela , twee weken later. Semyon vertrekt naar de villa van burgemeester Chessani. Hij vindt het lijk van Chessani in het zwembad.

Chessani is vermoord door zijn zoon Tony, die het op zelfmoord wil doen lijken. Velcoro en Ani vernemen het nieuws over de dood van Woodrugh en willen de zaak oplossen.

Ze ontdekken dat Laura, de secretaresse van Caspere, en Lenny, de fotograaf van de filmset met de gestolen wagen de weeskinderen zijn van de overval in In het huis van Lenny vinden ze de vastgeketende Laura en het ravenmasker van de man die Velcoro neerschoot, wat aangeeft dat Lenny Caspere vermoord heeft.

Laura zegt dat hij ook van plan is Holloway te vermoorden in het treinstation. Lenny gaat zogezegd de documenten en de harde schijf inwisselen tegen de diamanten.

Ani zet Laura op een bus naar Seattle wanneer Velcoro Lenny onderschept in het station. Hij weet Lenny te overtuigen om Holloway in de val te lokken en neemt Lenny's plaats in.

Holloway vertelt dat Laura de buitenechtelijke dochter is van Caspere, en dat hun moeder zwanger was van een tweede kind toen ze vermoord werd. Lenny wordt razend en valt Holloway aan, waardoor een vuurgevecht ontstaat tussen Velcoro, Ani, Burris, Holloway en Lenny.

Holloway en Lenny worden gedood, de rest weet te ontsnappen. Velcoro en Ani ontmoeten Semyon in een geheime ruimte in Felicia's bar.

Velcoro overtuigt Ani mee te vluchten naar Venezuela, hijzelf en Semyon plannen een aanval op Osip. Ze doden Osip en McCandless en stelen de 12 miljoen.

Op hun weg terug lopen ze beiden in een hinderlaag. Semyon wordt ontvoerd en naar de woestijn gebracht door de Mexicaanse kartelleden met wie hij een afspraak had om in zijn bars te werken, Velcoro zoekt zijn zoon een laatste keer op op school maar wordt opgemerkt door de politie, die een zender aan zijn wagen bevestigen.

Semyon betaalt de Mexicanen uit maar weigert zijn pak af te geven, omdat daar de diamanten in zitten. Hij wordt neergestoken en achtergelaten.

Hij probeert te voet terug te keren maar sterft onderweg. Het derde seizoen speelt zich af in het noordwesten van Arkansas. Het seizoen zal zich afspelen in drie verschillende tijdsperiodes.

De nieuwe hoofdrolspelers zijn Mahershala Ali en Carmen Ejogo. Er zijn drie met elkaar verweven tijdlijnen in , en In vertellen Will en Julie Purcell hun vader dat ze naar een speeltuin gaan om hun schoolvriendje Ronnie Boyle te ontmoeten, maar ze keren niet meer terug.

Rechercheur Wayne Hays en zijn partner Roland West organiseren een zoektocht. Hays is een zwarte Vietnamveteraan die als spoorzoeker opereerde.

De ouders van Will en Julie, Tom en Lucy, hebben geen gelukkig huwelijk. Hays en West doorzoeken hun huis en vinden pornografische tijdschriften onder Will's matras en een gat in Will's kast die Julie's kamer inkijkt.

Ze horen dat Lucy's neef eerder tijdens een familiebezoek in Will's kamer verbleef terwijl Will op de bank sliep.

Hays ontmoet Will's lerares Engels, Amelia Reardon. Met behulp van zijn spoorzoekvaardigheden vindt hij Will's lichaam in een grot, met zijn vingers als in gebed met elkaar verbonden.

In wordt de onopgeloste zaak heropend. Haar vingerafdrukken werden gevonden na een inbraak in een apotheek. In suggereren de ouders van Tom vlak na de begrafenis van Will dat Tom misschien niet de vader van Julie is.

Hays en West proberen de bron te vinden van enkele stropoppen die in de buurt van Will's lichaam zijn gevonden. Een student meldt dat Julie Purcell er eentje heeft gekregen tijdens trick-or-treat op Halloween een week eerder.

De Purcells ontvangen een anoniem bericht waarin staat dat alles in orde is me Julie, maar dat ze haar niet mogen zoeken.

Hays vraagt zich af waarom de Purcell-kinderen logen over het voornemen om hun vriendje Ronnie Boyle te ontmoeten. Ze deden alsof ze hem regelmatig zagen.

Hays en West interviewen een boer, die beweert dat hij al met de politie heeft gesproken. Hij meldt dat hij de Purcell-kinderen regelmatig het bos in zag gaan.

Hij meldt dat hij een bruine auto heeft gezien met een zwarte man en een blanke vrouw. Hays en West ontdekken dat de kinderen een tas van Hoyt Foods hadden, een kippenverwerkingsfabriek waar Lucy heeft gewerkt.

Hoyt Foods financiert een liefdadigheidsinstelling voor kinderen die een beloning biedt voor informatie over de verdwijning van de kinderen.

De Inheemse Amerikaan Brett Woodard wordt geslagen door de lokale bevolking die denkt dat hij verantwoordelijk is voor de verdwijning van de kinderen.

In het Purcell-huis vindt Hays een fotoalbum met een foto van Will die werd genomen tijdens zijn eerste communie, met zijn vingers in elkaar en zijn ogen gesloten.

In ondervragen Hays en West de katholieke priester over de communiefoto van Will Purcell. De priester maakt de foto's van alle eerste communicanten, maar Will is de enige met gesloten ogen.

De priester vertelt Hays en West dat de Purcell-kinderen enthousiast waren over het zien van een tante.

Hays en West antwoorden dat de kinderen geen tante hadden. De priester meldt dat de stropoppen zijn gemaakt door een vrouwelijke parochiaan.

Ze vinden een man die aan deze beschrijving voldoet, die niet wil meewerken. Hij zegt dat hij de presbyteriaanse kerk bezoekt, niet de katholieke.

De priester wil buitengewoon graag de biecht van Hays afnemen. De vingerafdrukken van Freddy Burns, een lokale tiener, zijn te vinden op de fiets van Will Purcell.

Hays en West ondervragen hem en bedreigen hem met verkrachting in de gevangenis. Amelia bezoekt Lucy Purcell om haar de schoolprojecten van de kinderen te geven.

Lucy zegt dat ze iets verschrikkelijks heeft gedaan, maar wordt boos als Amelia zegt dat ze in vertrouwen met Hays kan praten.

De lokale bevolking ziet Brett Woodard met enkele kinderen praten en achtervolgt hem naar zijn huis, waar hij struikeldraden en Claymore-mijnen plaatst en wapens rond zijn huis verspreidt.

In vindt Hays beelden van Julie Purcell op de bewakingsbeelden van de apotheek. West meldt dat Lucy Purcell in in Las Vegas stierf aan een overdosis.

In arriveert de politie op het moment dat de lokale bevolking het huis van Brett Woodard aanvalt. Enkele Claymore-mijnen gaan af en doden een deel van de lokale bevolking.

Woodard opent het vuur op de lokale bevolking en politieagenten. Hays weet het huis binnen te dringen en zegt Woodard dat hij zijn geweer moet laten vallen.

Woodard zegt Hays te zullen neerschieten na tot drie te hebben geteld, waarop Hays zich gedwongen ziet Woodard neer te schieten. In lijdt het huwelijk van Hays en Amelia vanwege haar boek over de Purcell-zaak.

Na de dood van Woodard werd de verdwijning van Will en Julie Purcell aan hem toegeschreven. De rugzak van Will werd gevonden onder de veranda van Woodard.

Clair took a similar approach to creating the title sequence for True Detective ' s second season. Production used material from a number of photographers, including aerial shots captured by David Maisel.

McConaughey came to Pizzolatto's attention for his performance in the thriller film The Lincoln Lawyer , and was contracted before the series was commissioned by HBO.

He and Woody Harrelson were among a pool of candidates Pizzolatto had in mind for star billing. Cary Joji Fukunaga was appointed as director of True Detective 's first season.

In January , Pizzolatto signed a two-year contract extension with HBO, effectively renewing the series for two additional seasons.

Justin Lin directed the first two episodes. Pizzolatto hired fellow novelist Scott Lasser to help develop and write stories for the second half of the season.

In August , HBO officially greenlit a third season, which takes place in the Ozarks over three separate time periods. The first two episodes were directed by Jeremy Saulnier ; he had been expected to direct the third episode, but had to exit the series due to scheduling conflicts.

In March , it was announced that Daniel Sackheim was added as director and that he and Pizzolatto would direct the remaining six episodes.

Mahershala Ali was cast as the lead character, playing Wayne Hays , a state police detective from northwest Arkansas.

True Detective 's first season received positive reviews from television critics, with several naming it among the best television dramas of the year.

The site's critical consensus reads, "In True Detective , performances by Woody Harrelson and Matthew McConaughey reel the viewer in, while the style, vision and direction make it hard to turn away.

The ensemble performances, namely McConaughey and Harrelson, were frequently mentioned in review for the show. Robert Bianco in USA Today wrote that the duo met, and even exceeded occasionally, the "enormously high" performance expectations of the "golden age of TV acting".

True Detective 's second season received mixed reviews. Praise was given to the performances of Farrell, McAdams and Kitsch, [70] cinematography, [71] and action sequences.

Most criticism focused on the convoluted plot and dialogue. The site's critical consensus reads, " True Detective ' s second season stands on its own as a solid police drama, with memorable moments and resonant relationships outweighing predictable plot twists.

David Hinckley of the New York Daily News gave it a very positive review, and wrote: "It's still the kind of show that makes TV viewers reach for phrases like 'golden age of television drama'" and that "the second installment of True Detective goes out of the way not to echo the first.

A more mixed review came from Brian Lowry of Variety , who wrote: "Although generally watchable, the inspiration that turned the first [season] into an obsession for many seems to have drained out of writer Nic Pizzolatto's prose.

Sean T. Collins of Rolling Stone gave it a negative review and described the season as having "emerged as the year's most passionately disliked show," and described it as a "squandered opportunity" for Nic Pizzolatto.

The third season received much stronger reviews in comparison to the previous and was marked as a return to form for the series.

The site's critical consensus reads, "Driven by Mahershala Ali's mesmerizing performance, True Detective ' s third season finds fresh perspective by exploring real world events — though it loses some of the series' intriguing strangeness along the way.

With an average gross audience of The second-season premiere sustained the viewership numbers of the first season, as the episode was watched by 3.

Nevertheless, it was the most-watched telecast for the day it aired, drawing an additional , total viewers from the season's penultimate episode.

From Wikipedia, the free encyclopedia. For other uses, see True Detective disambiguation. American TV series. Anthology Crime drama Detective Mystery Neo-noir.

Nic Pizzolatto Scott Lasser s. Carol Cuddy s. Louisiana s. Adam Arkapaw s. Alex Hall s. Main article: True Detective season 1. Main article: True Detective season 2.

Main article: True Detective season 3. Main article: List of True Detective episodes. Main article: List of awards and nominations received by True Detective.

Archived from the original on April 10, Retrieved April 9, Archived from the original on June 18, Retrieved June 18, Entertainment Weekly.

Archived from the original on February 3, Retrieved February 4, Archived from the original on May 23, Retrieved May 26, The Times-Picayune.

Ricky Matthews. Archived from the original on November 4, Retrieved January 22, The Daily Beast. The Newsweek Daily Beast Company. The Hollywood Reporter.

Prometheus Global Media. Los Angeles. Emmis Communications. True Detective" [To master class with Mr. True Detective]. Politiken in Danish. Retrieved January 26, Deadline Hollywood.

Retrieved February 2, Archived from the original on November 5, Retrieved September 9, Retrieved December 25, Fast Company. Fast Company, Inc.

Event occurs at — New York. New York Media. Retrieved January 24, Archived from the original on May 28, Retrieved May 27, November 24, Retrieved December 2, Archived from the original on August 2, Retrieved August 8, Art of the Title.

The Sydney Morning Herald. Fairfax Media. Archived from the original on June 23, Retrieved June 23, Archived from the original on July 21, Retrieved July 28, Archived from the original on July 28, Salon Media Group.

Rolling Stone. Jann Wenner. The Guardian. Guardian News and Media. Archived from the original on February 4, Retrieved February 3, Chicago Tribune.

Tony W. Archived from the original on November 23, Dan Ragone. Archived from the original on January 15, Retrieved January 23, Archived from the original on September 23, Retrieved September 23, Archived from the original on November 17, Retrieved November 24, Archived from the original on September 22, Retrieved September 21, Archived from the original on October 28, Retrieved October 28, Archived from the original on November 24, Archived from the original on March 31, Retrieved March 31, Archived from the original on December 4, Retrieved August 31, Archived from the original on February 15,

True Detectives - “Redeemer”: So soll der “True Detective” Nachfolger aussehen

August , abgerufen am Gannett , Und so wird die Geschichte in Rückblicken nach und nach aufgedeckt. User folgen 37 Follower Lies die Kritiken.

True Detectives Navigation menu Video

A Dream and the Monster at the End of It - True Detective [HD] S01E03 ending - Arriving at Reginald True Detectives True Detectives Alexander Brem. Tobias Meister. Brad Carter. Juni Durchaus [ Charles Halford. Die Hauptdarsteller der zweiten Staffel:. In: Los Angeles Times.

True Detectives Navigatiemenu Video

A Dream and the Monster at the End of It - True Detective [HD] S01E03 ending - Arriving at Reginald

True Detectives Inhaltsverzeichnis

Gannett Aber vorsicht: Die Serie ist düster, nihilistisch und philosophisch angehaucht. Kelly Reilly [19]. Terminplaner mit allen Sendeterminen. In: Co. Jackson Beals. Ansichten Lesen Bearbeiten Quelltext bearbeiten King & Maxwell. Extrem starke Serie mit zwei überragenden Hauptdarstellern. Den Morgen wirst du nicht erleben. True Detectives Hitchcock Film faz. User folgen Lies die 3 Kritiken. In: Los Angeles Times. In: The Times-Picayune. In der Auseinandersetzung mit dem Mörder und sich selbst müssen sie feststellen, dass es dunkle Schatten auf beiden Seiten des Gesetzes gibt. Die Serie fängt zwar behutsam an, jedoch ist dies aufgrund der komplizierten Hannah Marks gerade Drehscheibe Duisburg. Januarabgerufen am 4. Jäger in der Dunkelheit.

Hays en West interviewen een boer, die beweert dat hij al met de politie heeft gesproken. Hij meldt dat hij de Purcell-kinderen regelmatig het bos in zag gaan.

Hij meldt dat hij een bruine auto heeft gezien met een zwarte man en een blanke vrouw. Hays en West ontdekken dat de kinderen een tas van Hoyt Foods hadden, een kippenverwerkingsfabriek waar Lucy heeft gewerkt.

Hoyt Foods financiert een liefdadigheidsinstelling voor kinderen die een beloning biedt voor informatie over de verdwijning van de kinderen. De Inheemse Amerikaan Brett Woodard wordt geslagen door de lokale bevolking die denkt dat hij verantwoordelijk is voor de verdwijning van de kinderen.

In het Purcell-huis vindt Hays een fotoalbum met een foto van Will die werd genomen tijdens zijn eerste communie, met zijn vingers in elkaar en zijn ogen gesloten.

In ondervragen Hays en West de katholieke priester over de communiefoto van Will Purcell. De priester maakt de foto's van alle eerste communicanten, maar Will is de enige met gesloten ogen.

De priester vertelt Hays en West dat de Purcell-kinderen enthousiast waren over het zien van een tante. Hays en West antwoorden dat de kinderen geen tante hadden.

De priester meldt dat de stropoppen zijn gemaakt door een vrouwelijke parochiaan. Ze vinden een man die aan deze beschrijving voldoet, die niet wil meewerken.

Hij zegt dat hij de presbyteriaanse kerk bezoekt, niet de katholieke. De priester wil buitengewoon graag de biecht van Hays afnemen.

De vingerafdrukken van Freddy Burns, een lokale tiener, zijn te vinden op de fiets van Will Purcell.

Hays en West ondervragen hem en bedreigen hem met verkrachting in de gevangenis. Amelia bezoekt Lucy Purcell om haar de schoolprojecten van de kinderen te geven.

Lucy zegt dat ze iets verschrikkelijks heeft gedaan, maar wordt boos als Amelia zegt dat ze in vertrouwen met Hays kan praten. De lokale bevolking ziet Brett Woodard met enkele kinderen praten en achtervolgt hem naar zijn huis, waar hij struikeldraden en Claymore-mijnen plaatst en wapens rond zijn huis verspreidt.

In vindt Hays beelden van Julie Purcell op de bewakingsbeelden van de apotheek. West meldt dat Lucy Purcell in in Las Vegas stierf aan een overdosis.

In arriveert de politie op het moment dat de lokale bevolking het huis van Brett Woodard aanvalt. Enkele Claymore-mijnen gaan af en doden een deel van de lokale bevolking.

Woodard opent het vuur op de lokale bevolking en politieagenten. Hays weet het huis binnen te dringen en zegt Woodard dat hij zijn geweer moet laten vallen.

Woodard zegt Hays te zullen neerschieten na tot drie te hebben geteld, waarop Hays zich gedwongen ziet Woodard neer te schieten.

In lijdt het huwelijk van Hays en Amelia vanwege haar boek over de Purcell-zaak. Na de dood van Woodard werd de verdwijning van Will en Julie Purcell aan hem toegeschreven.

De rugzak van Will werd gevonden onder de veranda van Woodard. Hays realiseert zich dat die daar achteraf moet zijn geplaatst, omdat de rugzak onbeschadigd was door de Claymore-mijnexplosie.

De oversten van West wilden echter dat Woodard werd veroordeeld. West kan deze informatie niet aan hen tonen zonder dat ze zijn werkgroep hebben gesloten.

Tom Purcell doet een oproep op televisie voor Julie om zich te tonen. Een vrouw die indirect beweert Julie Purcell te zijn, belt de politiehotline en zegt dat "Julie Purcell" niet haar echte naam is, en zegt dat de man die zich gedraagt als haar vader haar met rust te laten.

Hays en West bezoeken Freddy Burns, die hen vertelt dat Will op zoek was naar zijn zus op de avond dat ze vermist werden. Burns zegt dat Will wilde weten waar ze naartoe gingen.

Julie was dus niet alleen. De vingerafdrukken op Will en Julie's speelgoed zijn verdwenen in het dossier.

Hays en West interviewen iemand die Julie Purcell herkende op de camerabeelden. De man zegt dat ze zichzelf Mary July noemde, niet wist welk jaar het was en zei dat ze een geheime prinses was uit de roze kamers.

De zaak wordt opnieuw geklasseerd. Amelia interviewt een vriendin van Lucy, die een foto heeft van Will en Julie tijdens Halloween, met de stropop.

Op de achtergrond zijn twee volwassenen gekleed als spoken. Hays onderzoekt Lucy's telefoongegevens en ontdekt dat ze meerdere keren naar Harris James heeft gebeld voordat ze stierf.

James was in Las Vegas in de periode toen Lucy stierf. Het lijkt dat hij haar heeft vermoord. Hays overtuigt West om James te confronteren.

Tijdens de ondervraging valt James Hays aan, waardoor West hem doodschiet. Ze begraven zijn lichaam in het bos. West is boos op Hays.

Die avond verbrandt Hays zijn kleren en weigert hij zijn vrouw te vertellen waarom. De volgende dag belt Edward Hoyt Hays, met de vraag om de gebeurtenissen van gisteravond te bespreken.

Hays stapt in de auto van Hoyt, die wegrijdt. In schreef Amelia een artikel waarin ze de conclusies van de zaak bekritiseerde.

De oversten van Hays proberen hem te dwingen een verklaring te schrijven waarin haar artikel wordt verworpen, maar hij weigert en wordt gedegradeerd.

Hij probeert het uit te maken met Amelia, maar besluit dan met haar te trouwen. Amelia en Hays maken ruzie en hij neemt ontslag bij de politie.

Hij wordt hoofd campusbeveiliging aan een universiteit en Amelia wordt docent aan dezelfde universiteit. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. True Detective.

Categorie : Amerikaanse televisieserie. Naamruimten Artikel Overleg. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis.

Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.

Mystery , Misdaad. Verenigde Staten. VS 12 januari NL 13 januari [1]. Netwerk of omroep. The Long Bright Dark.

Cary Joji Fukunaga. Hart en Cohle hebben elkaar niet gesproken sinds Cohle krijgt een foto van een ander meisje dat is vermoord zoals Lange onder zijn neus geduwd.

Papania en Gilbough willen weten hoe de moordenaar opnieuw kon toeslaan aangezien hij gevonden werd in Zeventien jaar later zetten Papania en Gilbough hun interviews met Hart en Cohle voort.

Hart is gescheiden, Cohle vertrouwt hen toe dat zijn dochter omkwam in een ongeval, wat leidde tot het instorten van zijn huwelijk en het begin van zijn drugsverslaving.

Om vervolging om zijn moord op een methgebruiker die zijn eigen dochter injecteerde met de drug te vermijden, stelden Cohles oversten hem voor vier jaar aan als undercover, tot hij in een psychiatrische instelling werd geplaatst na het neerschieten van drie leden van een drugskartel en zelf gewond te zijn geraakt.

Na zijn vrijlating leidde Cohles verzoek voor een andere job tot moordonderzoek bij het CID, waar hij Hart als partner kreeg. In leggen de interviews van Papania en Gilbough de gebreken van Hart en Cohle bloot, vooral Harts hypocriete kijk op moraliteit en Cohles nihilistische kijk op de wereld.

Hart vertelt dat hij ondertussen gescheiden is van Maggie. In beginnen Papania en Gilbough te twijfelen over het onderzoek.

Ze stellen het ziekteverlof van Cohle in vraag, aangezien er nergens bewijs werd gevonden dat Cohles vader in het hospitaal lag. Cohle vertelt hen over zijn vader, terwijl Hart doet alsof hij van niets weet.

The Secret Fate of All Life. In vertellen Papania en Gilbough aan Hart dat ze Cohle verdenken achter de moorden te zitten, aangezien hij altijd de volgende aanwijzing vond.

Cohle werd gezien tussen de toeschouwers van een afgespannen moordplek in Lake Charles die verdacht veel overeenkomsten heeft met de zaak Dora Lange.

Hij wordt ook gezien als belanghebbend persoon van de verdachte dood van dominee Tuttle twee jaar eerder. Cohle verlaat de verhoorkamer wanneer hij beschuldigd wordt.

Hart wordt gevraagd wat er precies gebeurde tussen hem en Cohle in In verlaat Hart het verhoor als het hem duidelijk wordt dat Papania en Gilbough Cohle verdenken of erin willen luizen.

Ook Maggie wordt verhoord. Wanneer ze vragen waarom ze van Hart scheidde, zegt ze dat het door zijn affaires kwam. Wanneer ze naar Cohle vragen, beschrijft ze hem als een integer persoon.

Ondertussen ontmoet Hart Cohle voor het eerst in tien jaar. Cohle vraagt Hart om hem een biertje te trakteren. Als Cohle terug in zijn wagen stapt, laadt Hart zijn revolver.

After You've Gone. Ondertussen zijn Papania en Gilbough verloren gereden. Ze zijn op zoek naar de landelijke kerk die Cohle tijdens zijn verhoor vermeldde.

Ze vragen de weg aan een man die het gras aan het maaien is op een kerkhof. Hoewel ze onder de indruk zijn van zijn kennis van de omgeving, valt het Papania niet op dat de man littekens in zijn gezicht heeft vooraleer ze doorrijden.

De man mompelt dat zijn familie al heel lang in de buurt woont. De moordenaar met het gehavende gezicht woont in een groot, rommelig huis.

Hij heeft geregeld seks met zijn verstandelijk beperkte halfzus. Hij bewaart het lijk van zijn vader in een schuur in de tuin. Hij wordt ook getoond terwijl hij een school aan het schilderen is, waar hij een paar meisjes in het oog houdt en oogcontact maakt met een jongetje.

Cohle en Hart ondervragen Geraci en tonen hem de tape met de offering van Marie Fontenot. Ze komen te weten dat de sheriff ten tijde van Maries verdwijning Childress heette, en haar verdwijning in de doofpot stak.

Het onderzoek loopt vast tot Hart ontdekt dat het "spaghetti-monster met groene oren" zijn groene oren misschien te danken heeft aan het gebruik van verf.

Ze zoeken naar huizen die in die periode geschilderd werden en komen op het spoor van een zaak die "Childress and Son" heette en een man met littekens tewerkstelde.

Via belastingaangiftes komen ze aan het adres van William Childress, de eigenaar van de zaak. Cohle herkent het huis meteen als dat van de moordenaar.

Errol Childress, de man met de littekens, vlucht en wordt achtervolgd door Cohle naar een groot overgroeid labyrint in het bos: Carcosa.

Hart belt in het huis naar Papania en Gilbough en zet de achtervolging in. In het midden van het labyrint krijgt Cohle een hallucinatie en wordt aangevallen door Errol.

Na een kort gevecht, waarbij Cohle wordt neergestoken in de buik en Hart een bijltje in de borst krijgt, schiet Cohle uiteindelijk Errol door het hoofd.

Na een lang verblijf in het hospitaal, bekomen de twee mannen van hun verwondingen. Hart krijgt bezoek van Maggie en hun dochters. Hart rijdt Cohle met de rolstoel naar de parking, waar Cohle vertelt dat toen hij in coma lag, hij de nabijheid van zijn dochter en vader voelde.

Hij ziet het leven voor het eerst echt zitten. Hij beschrijft een universele strijd tussen licht en donker. Kijkend naar de nachtelijke hemel, zegt Hart dat het donker veel meer ruimte inneemt.

Cohle besluit: "In het begin was er enkel duisternis. Als je het mij vraagt, is het licht aan de winnende hand. The Western Book of the Dead. Een derde agent, Paul Woodrugh van de wegpolitie, wordt op betaald verlof gestuurd nadat een vrouwelijke chauffeur hem ervan beschuldigt om orale seks gevraagd te hebben.

Woodrugh ontkent dit. Hij blijkt erectiestoornissen te hebben. Wanneer hij stoom aflaat door met zijn motor te gaan rijden, ontdekt hij het lijk van Caspere op een bank naast de weg.

Zijn ogen zijn weggebrand door een zuur en hij heeft een grote wond in de schaamstreek. Ook Velcoro en Bezzerides worden bij de plaats delict gehaald, om de redenen van de moord op Caspere te achterhalen.

Nadat Ani hem afzet, gaat Velcoro naar een bar, waar Semyon hem opzoekt. Die geeft hem info over een tweede huis dat eigendom was van Caspere.

Semyon maant hem op onderzoek te gaan. Wanneer Ani en Velcoro iets drinken bij hem thuis, zoekt Velcoro's ex-vrouw Alicia hem op.

Ze vertelt hem dat de staatspolitie onderzoek naar hem voert op verdenking van corruptie en de aanval op haar aanrander. Ani luistert het gesprek af aan de deur.

Alicia wil Velcoro tienduizend dollar betalen om de strijd om het hoederecht op te geven, wat hij weigert. Later voeren ze onderzoek op een filmset vanwaar laatst de auto die gebruikt werd om Caspere te vervoeren werd gestolen.

Wanneer ze een jongeman met een verleden als autodief thuis opzoeken steekt een gemaskerde man hun wagen in brand. Tijdens de achtervolging wordt Ani bijna overreden door een vrachtwagen, maar Velcoro kan haar opzij duwen.

Velcoro vraagt haar te vertellen wat de staatspolitie over hem weet. Ani verklaart van niets te weten. Woodrugh stort zich opnieuw op het onderzoek en volgt een spoor naar een pandjeshuis, waar hij het horloge van Caspere vindt, dat verkocht werd door een prostituee.

Velcoro vertelt dit verder aan Semyon. Semyon zegt dat het onwaarschijnlijk is dat dit het juiste spoor is, aangezien zijn medewerker Stan onder dezelfde omstandigheden werd vermoord.

Het departement van Vinci wil de zaak afhandelen en Velcoro, Ani en Woodrugh worden er met een team op uit gestuurd om de prostituee en haar pooier op te pakken.

Zij lopen in een hinderlaag wanneer het gebouw een methlab blijkt te zijn. De pooier probeert te ontsnappen, maar rijdt met zijn wagen tegen een bus, vlak bij een betoging tegen het treinproject.

Hij en zijn bendeleden openen het vuur. Velcoro, Ani en Woodrugh weten de bendeleden uit te schakelen, maar blijven vol afschuw achter bij het aanzicht van de tientallen doden en gewonden bij zowel politie als burgers.

Woodrugh ontdekt dat Dixon op zoek was naar de diamanten voordat Caspere werd gevonden. Hierdoor besluiten hij en Ani dat Dixon werd opgedragen door Vinci om het onderzoek te manipuleren.

Velcoro zoekt Pitlor op en slaat hem. Ani vraagt haar zus Athena om op zo'n feestje binnen te geraken. Later ontdekken Ani en Woodrugh via een spoor van Ani's ex-partner een schuurtje in de bossen met een bebloede martelstoel in.

Velcoro zoekt Semyon bij hem thuis op, zeggend dat ze moeten praten. Woodrugh en Velcoro sluipen het domein op en vangen een gesprek op tussen McCandless en Osip.

McCandless zegt tegen Osip dat zijn bijdrage aan het spoorwegproject veel lucratiever was dan die van Semyon. Ze kunnen een bundel contracten stelen uit McCandless' kantoor.

Ani vindt Vera op het feest en kan met haar ontsnappen na een bewaker te hebben gedood. Ze worden opgewacht door Woodrugh die hen naar Velcoro en de vluchtauto brengt.

Woodrugh kijkt in de gestolen contracten en begint de grootte van waarin ze terechtgekomen zijn te realiseren. Black Maps and Motel Rooms.

Velcoro en Ani brengen samen de nacht door. Woodrugh wordt naar een afspraak gelokt door zijn afperser Holloway. Holloway eist de documenten terug die op het feest werden gestolen.

Woodrugh slaat hem bewusteloos en weet de rest van diens team neer te schieten. Wanneer hij weet te ontsnappen, wordt Woodrugh neergeschoten door luitenant Burris.

Velcoro is in de bossen op de vlucht voor de politie terwijl hij een boodschap inspreekt voor zijn zoon. Hij gaat de confrontatie aan met de politie, maar wordt neergeschoten door Burris en zijn mannen.

In de epiloog wordt Tony Chessani aangesteld als burgemeester, Geldof wordt verkozen tot gouverneur en gaat het spoorwegproject in uitvoering.

Velcoro wordt herinnerd als een politiemoordenaar en uit de vaderschapstest die Gena liet afnemen blijkt dat Velcoro wel degelijk de biologische vader is van Chad.

Een nieuwe snelweg wordt als eerbetoon vernoemd naar Woodrugh. In Venezuela blijkt dat Ani bevallen is van Velcoro's tweede zoon, en samenleeft met Jordan en Nails.

Ze ontmoet de journalist die aangevallen werd door Velcoro en geeft hem al de bewijzen over de zaak Caspere, voor ze samen met Jordan, Nails en haar zoon in de massa verdwijnt.

The Great War and Modern Memory. Kiss Tomorrow Goodbye. In zijn Wayne en Amelia getrouwd. Amelia heeft een boek geschreven over de Purcell-zaak, dat een bestseller wordt.

In vraagt West aan Hays om zich bij zijn heropende onderzoek naar de zaak aan te sluiten. In lijdt Hays aan beginnende dementie , wat geheugenverlies en hallucinaties veroorzaakt.

De interviewer, Elisa, vraagt waarom de bruine auto die door de boer werd gezien nooit in het politierapport werd vermeld. The Hour and the Day.

Hays ziet een auto die voor zijn huis staat en denkt dat hij in de gaten wordt gehouden. If You Have Ghosts.

In vertelt Elisa aan Hays dat Harris James, een van de agenten die het Woodard-huis in onderzocht, in werd vermist. Hays leest eindelijk Amelia's boek.

Uit Amelia's beschrijving van haar bezoek aan Lucy Purcell, realiseert hij zich dat Lucy Purcell het anonieme briefje heeft gestuurd. Hij ziet weer een auto buiten, geparkeerd aan de overkant van de straat.

Hays bezoekt West. West is boos op Hays, maar Hays weet niet meer waarom. West belooft Hays te helpen voordat zijn toestand zodanig verergert dat hij niet meer kan functioneren om de zaak op te lossen.

Hunters in the Dark. In doorzoeken Hays en West het huis van Tom Purcell en vinden aanwijzingen dat hij een verdoken homoseksueel is.

Ze ontdekken dat Harris James sinds mei bij Hoyt Foods werkt als hoofd beveiliging met een hoog salaris. Hays bezoekt het verlaten Purcell-huis opnieuw en speculeert dat het 'kijkgat' eigenlijk bedoeld was voor het doorgeven van briefjes tussen de kinderen.

Dan O'Brien neemt contact op met Hays en West en vraagt om geld in ruil voor informatie. Tom Purcell hoort andere rechercheurs praten over O'Brien en spoort hem op.

Hij slaat O'Brien, die zegt te weten wie Lucy de afgelopen tien jaar geld heeft gegeven, om haar stil te houden. Amelia geeft een openbare lezing van haar voltooide boek in een boekwinkel.

Een zwarte man met een blind oog vraagt haar of ze weet waar Julie is. Later breekt Tom in in het Hoyt-herenhuis en wordt bekeken door iemand op camerabeeld.

Hij komt de kelder binnen en vindt achter een veiligheidsdeur een roze kamer. Harris James benadert hem van achteren. The Final Country.

Hays en West ondervragen een voormalige huishoudster van de familie Hoyt, die onthult dat de heer Hoyt een dochter had, Isabel, die in haar man en dochter verloor bij een ongeluk en er zelf ook bij betrokken was.

Hays confronteert de auto voor zijn huis. Hij rijdt weg, maar niet voordat West zijn kentekenplaat fotografeert.

In breken Hays en West in in het verlaten Hoyt-huis en vinden ze de roze kamer in de kelder. Ze sporen Junius Watts op, die in de auto voor het huis van Hays zat.

Hij geeft toe dat hij de moed probeerde op te brengen om met Hays te praten. Hij legt uit wat er met de Purcell-kinderen is gebeurd.

De depressieve Isabel Hoyt zag Julie Purcell op een picknick van Hoyt Foods, en omdat ze merkte dat Julie sterk op haar overleden dochter leek, wilde ze haar weer zien.

Isabel stopte echter met het innemen van haar lithiummedicatie en probeerde Julie in te palmen. Will probeerde haar tegen te houden en viel met zijn hoofd op een rots.

Harris James betaalde Lucy zodat Isabel Julie mocht houden. Isabel gaf Julie lithium om haar gelukkig te houden.

Toen Julie opgroeide, begon ze zich vragen te stellen en Watts hielp haar ontsnappen, maar ze geraakte vermist. Ze zou zogenaamd hiv hebben opgelopen en verbleef daarna een aantal jaren in een klooster.

Een vrouw in het klooster toont de grafsteen van Mary July aan Hays en West. Later, tijdens het lezen van een passage uit het boek van Amelia, realiseert Hays zich dat de tuinman van het klooster een klasgenoot van Julie was voordat ze verdween, vermoedend dat zijn dochter Lucy Julie's dochter is en Julie dus nog leeft.

Hays rijdt naar hun huis, maar als hij aankomt, kan hij zich niet herinneren waarom hij daar is. Hij vindt de dochter bij haar moeder.

De zoon van Hays houdt een briefje bij met het adres. Production used material from a number of photographers, including aerial shots captured by David Maisel.

McConaughey came to Pizzolatto's attention for his performance in the thriller film The Lincoln Lawyer , and was contracted before the series was commissioned by HBO.

He and Woody Harrelson were among a pool of candidates Pizzolatto had in mind for star billing. Cary Joji Fukunaga was appointed as director of True Detective 's first season.

In January , Pizzolatto signed a two-year contract extension with HBO, effectively renewing the series for two additional seasons.

Justin Lin directed the first two episodes. Pizzolatto hired fellow novelist Scott Lasser to help develop and write stories for the second half of the season.

In August , HBO officially greenlit a third season, which takes place in the Ozarks over three separate time periods.

The first two episodes were directed by Jeremy Saulnier ; he had been expected to direct the third episode, but had to exit the series due to scheduling conflicts.

In March , it was announced that Daniel Sackheim was added as director and that he and Pizzolatto would direct the remaining six episodes.

Mahershala Ali was cast as the lead character, playing Wayne Hays , a state police detective from northwest Arkansas. True Detective 's first season received positive reviews from television critics, with several naming it among the best television dramas of the year.

The site's critical consensus reads, "In True Detective , performances by Woody Harrelson and Matthew McConaughey reel the viewer in, while the style, vision and direction make it hard to turn away.

The ensemble performances, namely McConaughey and Harrelson, were frequently mentioned in review for the show. Robert Bianco in USA Today wrote that the duo met, and even exceeded occasionally, the "enormously high" performance expectations of the "golden age of TV acting".

True Detective 's second season received mixed reviews. Praise was given to the performances of Farrell, McAdams and Kitsch, [70] cinematography, [71] and action sequences.

Most criticism focused on the convoluted plot and dialogue. The site's critical consensus reads, " True Detective ' s second season stands on its own as a solid police drama, with memorable moments and resonant relationships outweighing predictable plot twists.

David Hinckley of the New York Daily News gave it a very positive review, and wrote: "It's still the kind of show that makes TV viewers reach for phrases like 'golden age of television drama'" and that "the second installment of True Detective goes out of the way not to echo the first.

A more mixed review came from Brian Lowry of Variety , who wrote: "Although generally watchable, the inspiration that turned the first [season] into an obsession for many seems to have drained out of writer Nic Pizzolatto's prose.

Sean T. Collins of Rolling Stone gave it a negative review and described the season as having "emerged as the year's most passionately disliked show," and described it as a "squandered opportunity" for Nic Pizzolatto.

The third season received much stronger reviews in comparison to the previous and was marked as a return to form for the series.

The site's critical consensus reads, "Driven by Mahershala Ali's mesmerizing performance, True Detective ' s third season finds fresh perspective by exploring real world events — though it loses some of the series' intriguing strangeness along the way.

With an average gross audience of The second-season premiere sustained the viewership numbers of the first season, as the episode was watched by 3.

Nevertheless, it was the most-watched telecast for the day it aired, drawing an additional , total viewers from the season's penultimate episode.

From Wikipedia, the free encyclopedia. For other uses, see True Detective disambiguation. American TV series.

Anthology Crime drama Detective Mystery Neo-noir. Nic Pizzolatto Scott Lasser s. Carol Cuddy s.

Louisiana s. Adam Arkapaw s. Alex Hall s. Main article: True Detective season 1. Main article: True Detective season 2.

Main article: True Detective season 3. Main article: List of True Detective episodes. Main article: List of awards and nominations received by True Detective.

Archived from the original on April 10, Retrieved April 9, Archived from the original on June 18, Retrieved June 18, Entertainment Weekly.

Archived from the original on February 3, Retrieved February 4, Archived from the original on May 23, Retrieved May 26, The Times-Picayune.

Ricky Matthews. Archived from the original on November 4, Retrieved January 22, The Daily Beast. The Newsweek Daily Beast Company. The Hollywood Reporter.

Prometheus Global Media. Los Angeles. Emmis Communications. True Detective" [To master class with Mr. True Detective].

Politiken in Danish. Retrieved January 26, Deadline Hollywood. Retrieved February 2, Archived from the original on November 5, Retrieved September 9, Retrieved December 25, Fast Company.

Fast Company, Inc. Event occurs at — New York. New York Media. Retrieved January 24, Archived from the original on May 28, Retrieved May 27, November 24, Retrieved December 2, Archived from the original on August 2, Retrieved August 8, Art of the Title.

The Sydney Morning Herald. Fairfax Media. Archived from the original on June 23, Retrieved June 23, Archived from the original on July 21, Retrieved July 28, Archived from the original on July 28, Salon Media Group.

Rolling Stone. Jann Wenner. The Guardian. Guardian News and Media. Archived from the original on February 4, Retrieved February 3, Chicago Tribune.

Tony W. Archived from the original on November 23, Dan Ragone. Archived from the original on January 15, Retrieved January 23, Archived from the original on September 23, Retrieved September 23, Archived from the original on November 17, Retrieved November 24, Archived from the original on September 22, Retrieved September 21, Archived from the original on October 28, Retrieved October 28, Archived from the original on November 24, Archived from the original on March 31, Retrieved March 31, Archived from the original on December 4, Retrieved August 31, Archived from the original on February 15, Retrieved February 15,

True Detective jetzt legal online anschauen. Die Serie ist aktuell bei Amazon, Sky Ticket, Sky Go, iTunes, Google Play, Microsoft, Rakuten TV, Videoload, CHILI. Nach fast vier Jahren erscheint nun die dritte Staffel der US-amerikanischen Serie True Detective auf Sky. Die Hauptrolle spielt Mahershala Ali. Nach Matthew McConaughey war “True Detective” einfach nicht mehr das gleiche. Den Fans der 1. Staffel wird jetzt ein Trostpflaster. "True Detective" ist eine der besten Serien die ich je gesehen habe und bietet beste Unterhaltung. Die Story handelt von zwei Cops die an einem Mordfall arbeiten. Retrieved February 4, Deutsche Serien gaat de confrontatie True Detectives met de politie, maar wordt neergeschoten door Burris en zijn mannen. Hij Berlin Tag Und Nacht Daniel Tot Tuttle vermoord te hebben, maar hij denkt dat anderen dachten dat Tuttle gechanteerd ging worden met de Madeleine Online en hem vermoord hebben om dit te voorkomen. Ze vinden een man die aan deze beschrijving voldoet, die niet wil meewerken. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Slant Magazine. Retrieved February 6, Zo Abspann Film Velcoro zich dat de tip die hij destijds van Semyon kreeg een hinderlaag was om hem te corrumperen. In vinden Hart en Cohle de eigenaar van de afgebrande kerk, priester Joel Theriot. Retrieved August 26, Archived from the original on January 3, Semyon maant hem op onderzoek te gaan. True Detective. Hart begint zich opnieuw te binden met Maggie, ondanks haar fascinatie voor Cohle. San Francisco Chronicle. Retrieved September 9, Enkele Claymore-mijnen gaan af en doden Samsung Tv Weiß deel van de The Boss Stream Movie4k bevolking. May 28,

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

3 comments

Ich denke, dass Sie nicht recht sind. Es ich kann beweisen. Schreiben Sie mir in PM, wir werden besprechen.

Schreibe einen Kommentar